3FN

bogstaver

Tjen penge på affiliate, hvis du har din egen blog

cas2

Der er en hel del mennesker, der har deres egen blog. Er du en af dem, har du måske muligheden for at tjene lidt penge. Dette er muligt med affiliate marketing. Simpelt sagt går affiliate ud på, at du for eksempel har reklamer for en webshop på din blog. Trykker de besøgende på din blog videre ind på disse reklamer, kan det ende i en betaling for dig. Ofte vil du kun tjene, når webshoppen tjener, men sådan er det dog ikke altid. I nogle tilfælde, vil også du blive betalt, hvis de får flere besøgende.

tab

Sørg for at gøre din blog spændende, hvis du vil tjene lidt på affiliate

Det er klart, at folk ikke vil besøge en kedelig blog. Derfor er du naturligvis nødt til at sørge for, at din blog tiltrækker folk. Hvordan dette lige gøres, er jo op til dig. Handler din blog om mad, er det bare at gøre det spændende, anderledes eller sjovt for eksempel. Lær mere her og tjen penge på affiliate på din blog. Er din blog som alle andre, er der ikke det store incitament fra forbrugerens side. Det kan derfor være en god ide at undersøge markedet lidt. Så kan du se, hvad andre gør, og måske finde på din helt egen, unikke ting.

Én ting du kan overveje at gøre, er at lave sæsonbaserede opslag på din blog. Er det en madblog, så kan det jo være gode juledeserter, når vi nærmer os december. Folk leder nemlig ofte efter ting, der lige passer til sæsonen. Dette kunne også være aktiviteter, man kan lave i solskinsvejret og lignende, hvis det er det, din blog handler om. Det er bare med at være kreativ. Jo flere besøgende, du får, jo højere er chancen for, at du tjener lidt ekstra penge. Dog er din blogs indhold ikke det eneste, der betyder noget. 

sort baggrund med ord

Sørg for at have en fin og overskuelig blog

Når folk navigerer på forskellige hjemmesider, er brugeroplevelsen ganske vigtig. Kan folk ikke finde rundt på din blog, forlader de den hurtigt igen. Det vil altså sige, at det er en god ide at sørge for, at den er gennemskuelig og simpel. Det er ikke nødvendigvis noget, folk tænker over, når det bare spiller. Men spiller det ikke, er det bestemt noget, man hurtigt opdager. 

Hvad der fungerer bedst, kan være individuelt. Men ikke desto mindre, er det altid en god ide at gøre tingene simple. Eksempelvis med nogle kategorier. På den måde finder man ikke opslag, der vedrører jul og sommer lige efter hinanden. Så kan man klikke på juleopskrifter det ene sted, og opskrifter til grillen et andet sted. Det er nemlig lidt mærkeligt, at der pludselig kommer en opskrift til en god mørbrad, mens man sidder og kigger juleopskrifterne igennem. Det er sådan noget, der virker forstyrrende og irriterende for brugeren. Alt dette er naturligvis helt op til dig. For det er jo også vigtigt at gøre tingene, som dun kan lide dem. Dog er det altid værd at overveje, hvordan det vil fungere. For brugernes mening om din side er trods alt det vigtigste.