3FN

En billig a-kasse kan være en god hjælp i økonomien

En billig a-kasse kan være en god hjælp i økonomien

cas2

Der er mange ting der er en del af en økonomi, og det ender med, at man har en hel del forskellige udgifter, man er nødt til at få til at hænge sammen, hvis det hele skal fungere. Det er ikke nogen umulig opgave, og det lykkes også for de fleste, men det kan nogle gange blive sværere end hvad der egentlig er sjovt. Når det begynder at være lidt trangt i budgettet, kan man kigge på, om der er nogle udgifter man kan få gjort mindre, eller om der er nogle indtægter man kan forøge. Det er mere eller mindre det, man har at gøre med, og som man skal få til at passe sammen. Der er selvfølgelig også nogle andre småting man kan ændre på, men i det store hele handler det om, at man ikke må bruge flere penge end man får ind. Så kommer det til sidst til at gå galt, og man ender med at mangle penge.

Øge indtægten

Hvis man vil øge sin indtægt, så handler det for mange om, at man skal have noget mere arbejde. Det kan være, at man ikke er på fuld tid endnu, og så har mulighed for at gå op de 37 timer, eller også kan det være, at man skal tage endnu flere timer end det, hvis der er brug for det. Det er heller ikke sikkert, at det skal være en permanent ting, for det kan nemt være, at man bare skal have de ekstra timer i nogle måneder, til der er kommet noget mere ro på økonomien, og så kan man gå tilbage til det antal timer man har haft førhen. Det kan i hvert fald være en mulighed, hvis du har en chef der er med på idéen. Hvis ikke du har et arbejde, så kan det være at du skal få fat i et, eller se om der er nogle ydelser du har ret til, men som du ikke får som det er lige nu. Hvis det er det, kan det være at du skal søge dem.

Sænk udgifterne

Hvis du vil sænke udgifterne, er der et eller andet sted, hvor du enten skal spare noget helt væk, eller hvor du skal finde en måde at gøre udgiften mindre på. Det kan for eksempel være ved at du finder en billig a-kasse. Det giver dig nogle færre udgifter at skulle betale, og en a-kasse er noget du betaler til jævnligt, og derfor er det også en udgift der i det lange løb gør en forskel, for hvor mange penge du har med at gøre. Der er nogle hjemmesider du kan bruge, hvis du skal finde ud af, om der er a-kasser der er billigere end den du har lige nu, og det kan for eksempel være billig-akasse.dk, hvor der vil være mulighed for at se noget om a-kasser der ikke kommer til koste dig en formue, og kommer til at gøre ondt på pengepungen.