3FN

boligoptimering

Optimér dit hjem

cas2

Der er mange muligheder for at få mere ud af dit hjem – det handler bare om at finde dem. På nettet findes der en uudtømmelig kilde til inspiration både når det kommer til indretning og optimering af det helt tekniske som tagrender og taghældning. Vil du gerne have meget mere ud af din bolig, så er nettet med andre ord måske ikke det værste sted at starte.

Herunder finder du en række tips og tricks til, hvordan du kan optimere de fysiske rammer om dit og din families liv og få meget mere ud af jeres bolig.

Lad hjemmet vokse med familien

Når der i denne sammenhæng tales om at lade hjemmet vokse, så handler det ikke om kvadratmeterne, men i stedet de eksisterende rums funktion og indretning. Er der børn i familien vil de nemlig med tiden kræve at der laves om og indrettes på ny, så rammerne omkring dem passer til deres alder og interesser.

Heldigvis kan du ’indrette dit hus lige som du vil have det’ ved at tænke kreativt og måske endda udnytte nogle af de ting, der allerede er i hjemmet. De mindre børneværelser kræver nemlig en kreativ tilgang, hvis pladsen skal udnyttes optimalt og der skal komme brugbare og praktisk indretning ud af det.

I mange tilfælde, hvor der skal tænkes kreativt i forbindelse med udnyttelsen af alle flader. Det kan betyde, at sengen skal bygges op oven på en række kommoder, så opbevaring og soveplads kombineres. På samme måde kan en hylde, der kan trækkes ud gøre det ud for et skrivebord uden at optage unødig plads, når det ikke er i brug. Generelt handler det om at tænke m3 og ikke m2, når du indretter og det kan nettet hjælpe dig med at gøre.

nøgler

Investér i omgivelserne

Det er ikke kun selve huset du kan finde inspiration til at optimere. Der findes også rigtig mange godt råd og tips til, hvordan du gør noget rigtig godt for din have og grund. Hvis du vælger at søge på nettet efter guides, gode råd og inspiration til at gøre haven en tjeneste kan du med ro i sindet lede og indsamle ideer over hele nettet. Skal du på den anden side ud og kigge efter hjælp til at reparere tagrenden, efterisolere eller lave en faskine, der kan opsuge regnvandet, så der ikke bliver oversvømmelse, skal du være lidt mere opmærksom på, hvilke sider du kigger på.

Nettet er ved at flyde over med sider, men vil du være sikker på at de ideer og råd du finder rent faktisk er gode og holdbare er det en god ide at være lidt mere kræsen i din søgen.

Investér i dit hjem

Hvad enten det er det indre eller det ydre, der trænger til en optimering, så koster det penge og det er ikke alle, der har den slags liggende på kontoen til nødstilfælde.

Er du interesseret i at investere penge i dit hus er vi heldigvis i en tid, hvor renterne er så lave og fordelene så store, at du kan finde lån til yderst fordelagtige priser. Fordi det er købers marked, når det kommer til udlån, er bankerne og de online firmaer, der tilbyder hurtige lån i direkte konkurrence. Det er en kæmpe fordel for dig, der måske går md drømme om at renovere køkkenet eller badeværelset, eller få styr på haven én gang for alle.

Det betaler sig altid at være omhyggelig i sin research og er du parat til at smøge ærmerne godt op og tage fat, så kan du finde finansiering, der åbner helt nye muligheder for dig og dit hjem