3FN

Den nemmeste måde at få et gennemført hjem på

cas2

Indretning af hjemmet er som regel en personlig sag, for smag og behag gælder naturligvis også indenfor ens egne fire vægge.

 

Alligevel er det som om, at der altid er nogle der formår at skabe et virkelig lækkert hjem, uanset hvordan de indretter sig – og hvordan gør de så egentlig det? Er der et hemmelig trick som du blot ikke kender til endnu? Det undersøger vi her.

Tag udgangspunkt i det du elsker

Det kan lyde som en stor kliché, men der er virkelig noget om snakken når man siger, at det vigtigste er, at du indretter dig på en måde som netop du godt kan lide. For selvom målet måske er at skabe et hjem som andre også synes er smukt, så er det i sidste ende dig der skal leve der.

 

Et godt sted at starte er derfor, at kigge på det hjem du har i dag. Hvad kan du særligt godt lide ved den måde du allerede lever på? Måske er der nogle særlige farver du er blevet ekstra glad for, eller måske en særlig stemning?

Skab nogle gennemgående detaljer

Uanset om du gerne vil indrette dig minimalistisk, stort og bombastisk eller et sted imellem, så er den nemmeste måde at skabe et gennemført hjem på – at have nogle elementer som går igen i alle rum.

 

Nogle gange er det de helt små detaljer der skaber den store sammenhæng. Du kan eksempelvis skifte alle dine dørhåndtag ud med disse flotte messinggreb, du kan se dem her. Det er særligt en god måde at skabe en god sammenhæng, hvis du allerede har indrettet dig som du godt kan lide det, men egentlig bare mangler den der magiske prik over i’et. Se dit hjem efter i sømmene og undersøg hvor du kan gøre lidt ekstra for de små detaljer.