3FN

Disse forskellige driftsformer kan du benytte dig af som vaskeriløsning

cas2

Vi har alle brug for at vaske vores tøj, og ofte er dette behov samlet i mange boligblokke, hvis der ikke er mulighed for at installere vaskemaskiner i hver enkelte bolig. Derfor er det måske relevant for jer at se på de forskellige måder i kan få en vaskeriløsning, sådan at i kan få det, der passer bedst muligt til jer.

Outsource vaskeridriften til en virksomhed

Hvis i vil have mindst muligt ansvar i jeres hænder, og bare gerne vil nyde og benytte et velfungerende vaskeri, så kan det være jeres optimale vaskeriløsning er at udlicitere opgaven til en virksomhed, der er specialiseret inde for dette felt. På den måde kan i betale dem, for at sørge for at alt spiller i vaskeriet, sådan at beboerne bekymringsfrit har adgang til vask af deres tøj. Det kan måske særligt være smart, hvis det er et større fællesskab, hvor det er svært for enkelte udvalgte personer at tage dette ansvar. Samtidig kan der måske også undgås nogle konflikter i forhold til forskellige meninger om, hvordan vaskeriet skal fungere.

Vær ejere af jeres interne vaskeri

Det kan også være at i fortrækker at holde vaskeriet inden for fællesskabet, og derfor foretrækker at være ejere af hele jeres vaskeriløsning. Det kræver måske at der er nogle, der har en mening om, hvordan systemet skal fungere, såvel som der måske er nogle der skal være villige til at tage ansvar for at alting virker i vaskeriet. I den sammenhæng kan det måske også være en fordel at holde nogle interne møder, hvor I uddelegerer dette ansvar, eller oparbejder en form for et system, sådan at opgaverne bliver løst rettidigt, og jeres vaskeri ikke går i stå eller bliver negligeret i dets vedligeholdelse.

Men det kan jo være helt op til jeres fællesskab, hvordan et vaskeri bedst kommer til at fungere.