3FN

Er du fan af motorsport? Prøv det selv af med en ATV Yamaha

cas2

Der er mange mennesker, der nyder adrenalinen ved at se motorsport på fjernsynet eller måske også live. Og måske er der en lille drøm om selv at sidde bag rattet, men som aldrig rigtig bliver ført ud i livet. Men måske kan du alligevel få en solid smagsprøve på det med en ATV Yamaha.

ATV til voksne og privat brug

Det der kan være med til at gøre motorsport ude af rækkevidde for den almene borger, som dig og mig, kan være de høje krav som sporten stiller. Og også den store dedikation, da det jo ikke kan være helt ufarligt at deltage. Det adskiller sig måske en smule fra andre sportsgrene, hvor det kan være nemmere at dyrke på amatørniveau. Men det er selvfølgelig ærgerligt for dig, der gerne vil prøve motorsporten af, eller dyrke den hjemme i dit private liv. Men det giver en Yamaha ATV dig måske mulighed for. Det kræver nemlig ikke noget særligt end plads at køre med en ATV. Det kan måske klart være nemmere og måske også tryggere, hvis du har lidt erfaring med at køre alligevel.

Hold styr på sikkerheden og reglerne

Selvom det måske ikke er en motorcykel eller en formel 1- bil, der fræser rundt på banen, så er sikkerhed stadig af relevans hvis du vil købe og køre på en ATV Yamaha. Ydermere er der også nogle lovmæssige foranstaltninger du bør tage stilling til. Det handler for eksempel om, hvor ATV’en må kører. For at den lovmæssigt kan køre på de danske veje, skal den nemlig indregistreres såvel som du da må have et kørekort for at bruge den i trafikken. Hvis du har en stor mark i baghaven eller hos en ven, så er der for eksempel sjældent de store restriktioner. Overvej også om en du skal have en hjelm.