3FN

Få en samlet løsning med fragt- og ordrehåndtering til virksomheden

cas2

Har du en virksomhed, som sender mange pakker afsted til kunderne, kan der være meget arbejde med fragt- og ordrehåndtering. Vil du gerne have en tilværelse, hvor du ikke har bøvl og problemer med ordreflow, men hvor du i stedet kan bruge tid på at fokusere på det, som du er bedst til, kan du overveje at bruge Shopify Tracking i virksomheden. Med Webshipper kan du få et alt-i-et fragt- og ordrehåndteringssystem, der netop er skabt til at opfylde din drøm om at gøre dit samlede ordreflow fleksibelt og fuldt automatiseret.

 

Forbind dine fortrukne transportører

Vil du gerne have vækst i din virksomhed, er der forskellige tiltag, som du kan gøre for virksomheden. Det er vigtigt at være på forkant i forhold til ens konkurrenter, så du hele tiden er foran. Effektiviser din virksomhed med Shoptify Tracking, hvor du kan forbinde din Shoptify-webshop med dine fortrukne transportører. Med Webshipper kan du vise pakkeshops og udskrive fragtlabels med ét enkelt klik. Når du har en virksomhed, kan det ske, at der er nogle ting, som kan være surt at lave, og hvis det er muligt at gøre noget ved det arbejde, kan du med god grund overveje det. Hvis fragt- og ordrehåndtering er et surt arbejde, som ofte kan skabe problemer, er det med at hente hjælp ude fra, hvor du kan få en samlet løsning, som passer lige netop til dig og din virksomhed.

 

Få overblik over dine returordrer

Shoptify Tracking er for dig, som gerne vil vækste din virksomhed. På den måde kan du lave det i virksomheden, som du er bedst til. Derudover får du en solid returportal, der giver dine kunder mulighed for at returnere nemt og effektivt. Derudover bliver det muligt at få et overblik over dine returordrer. Det kaldes effektivisering på højt plan.