3FN

Få trykt reklame inden den næste messe eller konference

cas2

Når man skal markedsføre en virksomhed, kan der være behov for reklame, hvor der er tryk på – det er især vigtigt at have virksomhedens logo på reklamen, så potentielle kunder kan huske lige netop den virksomhed. Et logo har en kæmpe værdi for en virksomhed, og det er dens identitet. Så uanset om virksomheden står og mangler vejledninger til fabriksproduktion eller reklame med tryk, så kan Strandbygaard hjælpe virksomheden på rette vej. Der bliver forsynet til en lang række kunder med forretningskritiske produkter, hvor det er vigtigt med en leveringssikkerhed. Det betyder, at kunderne altid får leveret sine produkter i rette tid. Der er en stor driftssikkerhed, fleksibilitet og kapacitet.

 

Visuel markedsføring

Skal man på messe eller konference med sin virksomhed, kan der være fordele ved at have banner, messedisk, messevæg, roll up og meget mere med. Man skal gøre opmærksom på virksomheden, så den fanger blikke. Det kan man gøre med disse forskellige tiltag, hvor virksomhedens farver og logo kan blive trykt. Visuel markedsføring er altid en god idé, da det er nemmere at huske. Derudover kan det også være smart at have brochurer liggende, både i virksomheden men også til messer. En brochure kan laves som helbind, halvbind eller folder. Det er op til dig, hvad du ønsker for virksomheden. Det er altid muligt at få rådgivning og vejledning, så man kender mulighederne og tager de rigtige valg.

 

Få trykt et visitkort

Når man er på en messe, kan det være en fordel, at man har et visitkort, så nye potentielle kunder altid kan få fat i en. Et visitkort skal have de oplysninger, som modtageren skal bruge for at kunne kontakte dig. Det skal som minimum indeholde dit navn, firmanavn, adresse, e-mail og telefonnummer. Sommetider kan der være flere ting, som vil give mening at inkludere.