3FN

Find dit webhotel på Hostingguiden

Find dit webhotel på Hostingguiden

cas2

Hvis du er på udkig efter et webhotel, så tag et kig forbi Hostingguiden. På denne hjemmeside har du et samlet overblik over hvilke webhoteller der findes i Danmark. Hostingguiden er en nem og overskuelig side, som hurtigt kan gøre dig klog på de forskellige webhoteller. Der er mange brugere som er tilfredse med denne hjemmeside, så tag et kig forbi og bliv inspireret. Der skal nok finde et webhotel, der falder i din smag.

Værd at vide om Hostingguiden

Som bruger kan du roligt surfe rundt på Hostingguiden og føle dig tryg, idet hjemmesiden kun henviser til troværdige webhoteller. Hostingguiden anbefaler ikke alle webhoteller i Danmark, men dem, som man sagtens kan anbefale. Hvis man går ind på de forskellige webhoteller kan man se andres anmeldelser om webhotellerne. På denne måde kan du som bruger hurtigt få dig et indtryk af, om det enkelte webhotel kunne være noget for dig. Det er meget forskelligt hvad de enkelte webhoteller koster. Nogle af de helt billige koster under 10 kr. om måned, imens de dyrere webhoteller koster ca. 100 kr. om måneden. På Hostingguiden er der samlet en oversigt over de webhoteller, som ligger i den dyre ende og de webhoteller, som ligger i den dyre ende.

De dyre webhoteller har flere ressourcer til rådighed, hvilket vil sige, at de bruger flere penge på at investere i bl.a. en bedre trafikgrænse, mere plads samt at kunne koble flere domæner til sig. De dyrere webhoteller ejes typisk af nogle, som er professionelle indenfor feltet og som ved, hvordan de skal styre webhotellet med sikkerhed. Som nybegynder er det mere naturligt at starte blødt ud og dermed med tiden kan gøre sit webhotel dyrere og dermed mere attraktivt. Fordelen ved et dyrere webhotel er, at hjemmesiden bl.a. kan vises hurtigere samtidig med, at webhotellet typisk vil have flere besøgende. Jo dyrere og mere attraktivt webhotellet er, desto flere vil også hellere besøge dens hjemmeside.

Bruger af webhoteller

På Hostingguiden kan det være svært at vide alt specifikt om det enkelte webhotel, så derfor kan det indimellem være nødvendigt, at lave en dybere research på webhotellet. Som nybegynder er det svært at vide, hvad man præcis skal se efter. Unoeuro er et eksempel på et billigt webhotel, der kan give brugeren rigeligt med plads samt de mest nødvendige funktioner til at starte med. Fordelen ved dette webhotel er, at serverens hastighed er fin, prisen er overkommelig, webhotellet er drift sikkert samtidig med, at man kan have flere sider på webhotellet. Ulempen ved webhotellet er bl.a., at man kun kan have en database pr. web hotel, hvilket betyder, at man skal købe sig til mere om nødvendigt.

Et andet eksempel på et webhotel er Meebox, som kan tilbyde brugeren forskellige pakkeløsninger til forskellige priser. Fordelen ved dette webhotel er, at der er mange muligheder således, at der er en løsning, der vil falde i brugerens smag. Derudover er dette webhotel drift sikkert, god kundeservice samt 1-click installering af forskellige ting. Ulempen ved webhotellet er bl.a., at der kan være nogle problemer med systemet i forbindelse med installering.