3FN

fodboldferie

Derfor bør du tage med vennerne på en fodboldrejse

cas2

Der er få ting i verden, der er så gode at samles med sine venner om som fodbold. Det medrivende spil, der i al sin enkelthed handler om 22 mænd og en lederkugle, har bare en helt særlig evne til det bedste frem i hele vennegruppen. Tilsat en sofa og nogle bajere, så kan det ikke blive meget bedre.

Så hvorfor ikke kombinere passionen for ”det smukke spil” som den legendariske brasilianer Pelé kaldte det, med en rigtig drengetur for hele flokken? Her er en række gode grunde til, hvorfor du bør hanke op i drengene, og finde i weekend, hvor ingen har planer.

Fodbold

Som overskriften antyder skal en rigtig fodboldrejse jo gerne centrere sig omkring en eller flere fodboldkampe. Heldigvis spilles der fodbold på højt plan rigtig mange steder i Europa, og en god fodboldkamp vil ofte kunne kombineres med et besøg i en spændende og farverig by.

Som rigtig fodboldconnoisseur findes der jo enkelte stadions rundt omkring der helst skal opleves. Disse kan være fx Camp Nou i Barcelona, Anfield i Liverpool eller Signal Iduna Park i Dortmund.

Det behøver dog ikke at være et af de mest kendte stadions i Europa man besøger, for at man får en god oplevelse. Faktisk oplever man ofte bedre stemning, hvis man besøger nogen af de lidt mindre klubber i England eller Tyskland, ligesom lande som Italien, Grækenland og Tyrkiet bør overvejes, hvis man har mod på at opleve den lidt vildere stemning fra tribunerne disse lande ofte associeres med.

Big Ben

Alt i alt er der altså et hav af mulige lokationer, hvor en fodboldtur kan finde sted, hvis man gerne vil opleve bold på et vis niveau og samtidig opleve en helt speciel atmosfære fra tribunerne.

Sammenhold

Få ting kan ryste en vennegruppe bedre sammen, end hvis man lige kommer lidt væk fra de vanlige omgivelser for en stund, og i stedet får mulighed for at tilbringe nogle dage i hinandens selskab.

Når man bor på hotel sammen, spiser mad sammen og i det hele taget bare hænger op og ned af hinanden i flere dage, oplever man ofte disse personer på en helt ny måde, der kan være med til at forstærke båndet og venskabet personerne imellem.

Og så er der jo også rig mulighed for at fyre den ene joke efter den anden af, køre lidt på hinanden og måske pranke hinanden. Alt sammen af god mening selvfølgelig.

fodbold

Oplevelser

Mange af de gode fodboldoplevelser kan finde sted i byer som London, Milano, Madrid eller Berlin, hvilket selvfølgelig giver en fantastisk mulighed for at opleve hvad byen ellers har at byde på.

Hvis man kombinerer en god fodboldkamp med en spændende by, er der en fantastisk mulighed for besøge diverse attraktioner, kigge nærmere på historiske monumenter, opleve byens kultur og ikke mindst se lidt nærmere på nattelivet.

Når man befinder sig i et fremmed land, kan man lige så godt udnytte tiden og få nogle oplevelser ud af det, og hvem skulle du gøre det med, hvis ikke dine venner.

Det er bare om at finde en fri dag for alle i kalenderen, og så afsted på fodboldtur.