3FN

Forkæl dine ansatte med en frugtkurv

cas2

Arbejdsdage kan hurtigt blive lange, særligt hvis du sidder meget ned foran en computer eller er i lange møder. Hovedet kan også hurtigt blive fyldt, hvis der ikke opstår naturlige pauser i arbejdet.

Her kan du hjælpe dine medarbejdere ved at tilbyde lidt at drikke eller spise, som de kan samles om og tage en pause for at indtage. Det kan eksempelvis være kaffe, te, juice, nødder eller frugt.

Også mulighed for at træffe et økologisk valg

Har I en frokoststue, vil det give mening at have lidt forskellige lækkerier stående til de ansatte her. Dette kan f.eks. gøres ved at abonnere på FirmaFrugt og Frugtordning i Frugtkurve og FrugtKasser – firmafrugtordning til virksomheder. Her vil I have mulighed for at få leveret frisk frugt til hele personalet én eller flere gange i løbet af ugen.

Sætter I pris på økologiske varer, fås også Økologisk firmafrugt og økologiske FrugtKurve og FrugtKasser til virksomheder. Dette er en super god måde at sørge for dine ansatte i form af lækre snacks, som de kan nyde under en lang arbejdsdag.

Diverse tilkøb for at få den bedste oplevelse

Ønsker du at forkæle personalet med lidt ekstra snacks, leveres der ikke udelukkende frugt i disse frugtkasser. I de klassiske FrugtKurve fås typiske håndfrugter, som æbler, pærer og bananer. Det er så muligt at tilkøbe lidt andre slags frugt og grønt i form af vindruer, meloner, ananas og gulerødder. Dette giver et lidt større udvalg, hvis I kører træt i de sædvanlige kasser.

Udover frisk frugt og grønt, er der også mulighed for tilkøb af tørrede frugter eller nødder. Der er altså rig mulighed for at skræddersy den perfekte frugt- og grøntkasse til dig og dine ansatte, så der er lidt at samles om – og en god undskyldning for lige at lufte benene og tage en kort pause.