3FN

Forøg formuen på en sjov måde

cas2

Der findes mange forskellige måder hvorpå man kan øge eller sikre ens formue på. Udover at tjene og spare på pengene, kan man nemlig også lave forskellige former for investeringer og på den måde se ens formue vokse uden at man selv gør det store for at den vækster.

Den klassiske aktieportefølje

De fleste ved godt at en måde at investere på er i aktier. Her kan man både vælge at få en professionel til at tage sig af ens portefølje, som laves ud fra den risiko man tør tage med investeringen og hvor stort et udbytte man godt kunne tænke sig.

Andre gør det også lidt for sjov på egen hånd. Hvor de måske investerer mindre beløber på lidt forskellige aktier hvor de prøver at se hvilke der vil være en god investering både på kort og lang sigt. Der findes mange podcast der kan hjælpe en til at forstå aktiemarkedet, så man investerer i det rigtige på det rigtige tidspunkt.

Den luksuriøse ur portefølje

En anden måde hvorpå man kan få ens opsparing til at vokse er ved at investerer penge i luksusvarer som holder i prisen, men helst også stiger i værdi med tiden. Dette er der virksomheder der har specialiseret sig i, eksempelvis med luksus ure.

I disse virksomheder har de professionelt personale der kan rådgive dig i hvordan du bedst investering i ure. Ligesom når man investerer i aktier vil man kunne lave en portefølje med de ure man investerer i. Her kan du også bestemme hvor stor en risiko du er villig til at tage og du kan få vejledning i hvilke ure der er bedst til lang- og kortsigtede investeringer.

Det gode ved luksusure er at de er stabile vare at investerer i. Der er lav risiko for at de pludselig falder voldsomt i værdi. Måske fordi der altid er en vis status i lækre uge og altid er nogen der ønsker at købe dem.

Invester i mursten

Nogle foretrækker at investerer deres penge i mursten. Det kan være man synes det er sjovt at renovere og forny boliger og på den måde bliver en hobby og investering kombineret. Andre får investering til at passe med et behov der i forvejen er opstået, for eksempel når et barn står overfor at ville flytte hjemmefra. Så foretager forældrene et såkaldt forældrekøb og kan nogle år senere sælge lejligheden med fortjeneste.