3FN

hænder i det fri

Invester i velvære og fremtid

cas2

Der er kun en ting, der er sikker og det er, at vi kun har et liv at leve, så hvorfor ikke få det bedste ud af det? Ved at investere i din fremtid og dit fysiske og mentale helbred, så kan du sikre dig en fremtid med alle forudsætninger for en lykkelig slutning – spredt over mange år, forstås.

Det vigtigste at have styr på er rammerne om dit familieliv og din indre ro – med andre ord; hus og yoga. Netop de to ting kan du læse meget mere om herunder og få et indblik i, hvordan du kan skabe de bedst mulige forudsætninger for en lykkelig fremtid.

Skab rammerne

I dag bygges der helt utroligt mange nye huse. Ikke bare på steder, hvor der bryde helt ny jord og op små, nye samfund vokser op, men også på steder, hvor de ældre huse må give op og bliver revet ned til fordel for nyere og mere moderne hjem.

Går du også med drømme om at skabe de perfekte rammer for dig selv, din partner og jeres børn, så bliver tiden næppe bedre end den er nu – og netop derfor er det også så udbredt og populært at bygge nyt.

Singler

Er du single er der heller ingen grund til at holde dig tilbage. Hvad enten du bevidst har valgt at tilbringe livet med at nyde dit eget selskab, eller der er drømme om partner og børn i fremtiden, så kan du stadig bygge et hus, der har både plads til nutiden og fremtiden. Du kan starte med at tage et kig på nogle af de mange typehuse har du muligheden for at danne dig et overblik over, hvad der e muligt og, hvordan du tilpasser det til netop dine behov.

Par

Som par er fremtiden ofte et billede med flere familiemedlemmer end blot jer to – og ved at bygge et hus kan I forberede jer på alle eventualiteter og danne de rammer I ønsker at starte jeres familie i. På samme måde er det muligt for par, der ikke ser en fremtid med børn at bygge drømmerammerne for deres fremtid.

Familier med børn

Hvad enten det er fælles eller sammenbragte børn, eller en blanding af begge, så er familier med børn noget, der kræver plads og planlægning. Det giver typehusene rig mulighed for og I kan selvfølgelig stadig give huset jeres eget præg selv om en del af rammerne ligger fast på forhånd.

Find roen

Stress og jag er en af de ting de fleste af os oplever i løbet af livet også selv om der er helt styr på de ydre rammer om familien. Her er yoga en af de ting, der virkelig vinder frem og giver balance i hverdagen. Hvad enten du allerede er øvet yogi eller du er helt ny i det, så kræver det at du har lidt lækkert yogaudstyr at bruge i din træning. Det giver et bedre udgangspunkt og kan være med til at sørge for, at du får mere ud af din træning, fordi du ikke skal koncentrere dig om underlaget eller dit træningstøj.

Lån pengene

For at få råd til at bygge hus eller investere i det lækreste yogaudstyr er det ofte nødvendigt at låne lidt penge – især, når det kommer til husbyggeri er ting som realkreditlån og banklån stort set umuligt at komme udenom. Heldigvis er tiden og økonomien i øjeblikket yderst gunstige for dig, som forbruger og debitor, så drømmer du om et nyt hus eller en yogarejse med udstyret i orden, så er tiden nu. Få styr på rammerne og skab roen – det kan mærkes langt ind i fremtiden.