3FN

De gamle venner fra folkeskolen kan samles omkring freebets

De gamle venner fra folkeskolen kan samles omkring freebets

cas2

Det vigtigste for mennesket er socialitet. Mennesket er et flokdyr, og uanset for introvert og enspænder man er, så er det nødvendigt med en eller anden form for socialomgang med andre mennesker. Det er på denne måde, man får det bedste velfærd i de omgivelser, man befinder sig i. Det er også langt nemmere at yde sit bedste, hvis man har det godt socialt i det arbejde eller den skole, som man befinder sig i. Derfor er det også tydeligt at se, hvordan mange af de venner, som man har i løbet af livet vil være omstændige venner, altså venner man kun har fordi, man skal føle sig godt tilpas i de omgivelser, som man befinder sig i. Dog bliver man stadig tæt med disse personer, og man kommer til at dele en helt særlig periode af sit liv med netop disse personer.

Dette betyder altså også, at man stadig ønsker at mødes med disse personer, selvom man ikke længere er tvunget til at være sammen. Dog er det sådan med omstændige venner, at de ikke er nogen, som man er sammen med fordi, man har nogen fælles interesser, derfor kan det være svært at mødes og snakke. Derfor er det vigtigt, at man har et samlingspunkt, når man skal mødes med den gamle gruppe fra folkeskolen. Dette kan for eksempel være freebets, hvor hele holdet kan mødes omkring en fælles aktivitet. Dette gør det langt nemmere at være sammen med de gamle venner. Det er også en nem måde at holde sig selv oppe på ikke at forsvinde ind i hverdagen. Det kan nemlig være nødvendigt at sætte en fast dag i måneden, hvor man hverken behøver at være mand eller far, men derimod kan hygge med de gamle venner.

Freebets kan fjerne hverdagens pres

For ikke bare kan det være svært at vide, hvad man skal samles omkring med sine gamle venner, det kan generelt også være svært at finde tid til at mødes med dem. Det handler i høj grad om hverdagens prioriteter, og det er let, at nedprioriterer de mere sociale og lystbundne gøremål. Det bliver let bundet til de kedelige ting, som man finder som langt vigtigere, man kan jo altid mødes med vennerne. Dog er dette på ingen måde sundt, og man er derfor nødt til at tvinge sig selv til at tage ud og deltage i disse events, der omhandler for eksempel freebets.

Freebets kan give fritid

Dog er det at være social ikke det eneste, man kan glemme i hverdagen. Det er den generelle frihed til at gøre ting uden nogen umiddelbar nytte. På mange måder er det moderne mennesker i høj grad præget af nytteprincippet, og dermed vil man ofte agere efter de ting, der giver den største nytte. Desværre er det sådan, at den personlige fritid ikke giver nogen umiddelbar nytte, men derimod er vigtig på længere sigt. Dette handler i sidste ende om, at man er klar over dette og agerer efter det.