3FN

google_home_mini

Gør din hverdag lettere ved hjælp af Philips Hue og Google Home

cas2

Hvis du hører til den gruppe af mennesker, der elsker alt om elektronik, så går du sikkert meget op i, at du har det rigtige lydanlæg til dit fjernsyn, at du har den nyeste IPhone. Det kan også være, at du går op i at gøre din hverdag lettere ved brug af elektroniske apparater.

I dag findes der mange elektroniske apparater, der kan være med til at gøre vores hverdag lettere.

Philips Hue og Google Home

Hvis du er en rigtig ”nørd” indenfor elektronik, så er Philips Hue og Google Home nok ikke fremmedord for dig.

Philips Hue er belysning, der kan styres igennem en app på ens mobil. Man kan få lyset til at tænde, når der er bevægelse i rummet. Man kan tænde og slukke alt lyset i huset via en app på ens mobil.

Google Home er en smart højtaler, hvor der indbygget Google Assistant. Man kan styre den via ens stemme. Man kan fx sige ”Hej Google. Hvordan bliver vejret i morgen?” Så fortæller den, hvordan vejret bliver i morgen. Hvis man har Philips Hue, så kan man også bede Google Home om at slukke for lyset. Den slukker så for det lys, der er styret med Philips Hue.

phillips_hue

Dyrt at være den første

Men som mange ved, så er elektroniske produkter ikke billige. Hvis man ønsker at få Philips Hue lamper i hele huset, så kan det blive dyrt. Eller hvis man ønsker en Google Home i alle husets rum, så kan det også blive en dyr fornøjelse.

Det er hurtigere at optage et lån online end at optage et lån i banken. I banken kræver de ofte, at få at vide hvad pengene skal gå til, og de skal have papirer som ens budget, papirer på ens pension og lønsedler osv. Derudover kan det også tage noget tid før, at man får svar på, om man kan låne pengene. Ved at låne online, så kan man ofte få svar indenfor et par dage.

Det kræver ofte heller ikke den samme dokumentation.

Optag et kviklån og få råd til det nyeste

Det behøver ikke at være til elektroniske produkter, at man låner penge til. Nogen vælger at tage et kviklån til en ny bil, til et nyt tag på ens hus, til et indskud til en lejebolig eller til en ferie. Der kan være mange grunde til, at man ønsker at låne penge.

Der kan være meget forskel på de forskellige kviklån og dets renter. Ved at bruge lidt tid på at undersøge de forskellige låneudbydere, så kan man spare sig selv for en masse penge.

Fordele ved et kviklån