3FN

Guide: Sådan vælger du det rigtige industrikøleskab

cas2

Står du med en restaurant, bager eller et andet spisested, som dagligt har meget mad at skulle opbevare i et køleskab? Så er det gulvværd med et stort industrikøleskab.

 

Et godt køleskab er nødvendigt at have til virksomheden, som kører meget mad igennem til et hav af kunder – så du sikrer, at maden altid er kold og frisk. Få et indblik i emnet her, så du vælger det rette industri køleskab til din forretning.

 

Hvorfor investere i et industrikøleskab?

Det er en professionel løsning, som både størrelsesmæssigt og effekt af motor, er langt mere effektivt end det køleskab, som ses i hjemmets køkken.

 

Du har sikkert meget mad, der skal opbevares – og det kræver både meget plads, men også gode hygiejneforhold. Med et industrikøleskab får du korrekt opbevaring til dine fødevarer, som overholder fødevarestyrelsens regler for ordenlig hygiejne og rigtige temperatur.

 

Du får et køleskab, som er energivenligt og har en lang holdbarhed. Det gør altså, at du sparer penge ved at vælge et ordenligt køleskab til dit industrikøkken og samtidigt er god ved miljøet.

 

Desuden får du et køleskab med stor kapacitet, hvor pladsen er optimalt udnyttet. Foruden at kunne opbevare meget mad og leve op til alle slags behov, så er det også nemt at rengøre.

 

Hvad er dit behov?

Du kan nemlig vælge imellem et hav af industrikøleskabe – alt efter ønskede kombination, størrelse eller energi niveau. De spænder fra 40 liter til 1600 liter, så der altså god mulighed for, at du netop finder et, der passer lige præcis dig og dit køkkens behov.

 

Hvor mange hylder ønsker du? Ofte fås de med 3 hylder pr dør – er det nok for dig, eller ønsker du flere hylder? Det er vigtigt at tage stilling til, inden du laver købet. Du kan desuden også vælge mellem enkelte- eller dobbelt køleskabe.