3FN

Har du hørt om en kortprinter?

cas2

Måske er lige præcis det gadget, du mangler til din virksomhed, en kortprinter, som kan printe f.eks. medlemskort og prisskilte. Det er ikke sikkert, at du endnu har overvejet, at dette device findes – men det gør det! Og det er utroligt smart at have, hvis du for eksempel skal have lavet kort til dine medarbejdere på arbejdspladsen.

 

leder du efter zebra kortprinter? Så læs med her.

Hvad kan du printe med en kortprinter?

Ja, svaret giver måske lidt sig selv – kort, selvfølgelig. Men der findes mange forskellige slags kort, som du kan få printet med din kortprinter, og du kan blive klogere på en stor del af dem her:

 

  • Medlemskort, hvis du har en virksomhed, som kunderne kan være medlem af. På denne måde har de et fysisk bevis på de fordele, de får, når de er medlem af din virksomhed.
  • Et nøglekort kan give dine medarbejdere og kunder adgang til forskellige rum og tjenester. Dette kunne f.eks. være til fitnesscenteret, hvor kunderne selv skal lukke sig ind, eller til diverse lagerrum på arbejdspladsen, som skal være aflåste.
  • Arbejder du i detailhandel, kan det være nødvendigt f.eks. at printe plastik-gavekort med magnetstribe, som dine kunder kan købe og indløse i din butik. Derudover kan det være, at du skal have prisskilte i plast eller hårdere materiale, som du også kan printe på din nye kortprinter.

 

En kortprinter efter dit behov

Generelt kan man få to typer af kortprintere; de, der printer enkeltsidet, og de, der printer dobbeltsidet. Hvis de kort, du skal printe, f.eks. er medlemskort eller studiekort, er det kun nødvendigt at printe enkeltsidet. Skal du derimod printe adgangskort, gavekort eller lånerkort, som skal kunne indløses eller give adgang til forskellige ting, skal de printes dobbeltsidet, da der på den ene side skal være en magnetstribe.