3FN

Sød hundehvalp

Et sommerhus åbner op for nye hobbyer

cas2

At bo i byen giver nogle naturlige begrænsninger i forhold til hvad man kan gøre og hvilke muligheder man har. Der er nemlig visse ting man slet og ret ikke kan gøre når man bor i byen. For det første kan det være meget svært at have en hund. Så har man et ønske om en rottweiler eller en anden sød hund så kan man godt vinke farvel til den drøm. Der er nemlig ikke mange steder, hvor man i byen må have en hund. Derudover kan det også være, at man ønsker at køre meget på cykel. Det er ikke umuligt når man bor i byen, men det bliver dog lidt sværere. For at cykle på sin gode racercykel på brosten kan hurtigt komme til at ødelægge cyklen. Får man derimod et sommerhus er der pludseligt mange ting man kan gøre, som man ikke kunne før.

Voksen hund

Dyr er ikke altid velkomne i lejligheden

Man bør selvfølgelig altid læse sin kontrakt meget grundigt når man flytter ind et sted. De fleste ting der vil stå i denne kontrakt siger dog sig selv. Der vil altid stå noget med at man ikke må larme og hvor tit der bliver tømt skrald. Derudover kan det dog også være, at der er en vigtig information i forhold til kæledyr. Det kan nemlig være, at der står, at man ikke må have hund. Har man en stor drøm at få en rottweiler kan det derfor blive svært. Vælg et hundekærligt område og sørg på den måde for, at du godt kan få din hund hvis du ønsker det. For hvis du alligevel får din hund kan du hurtigt gøre dig selv skyldig i noget, som slet ikke er lovligt og det er der selvfølgelig ikke nogen der ønsker. 

Hvis det er helt umuligt kan det være, at du kan få en aftale med nogle naboer til dit sommerhus. Hvis du ved, at du meget tit kommer til at være i sommerhuset er det måske en ide at blive gode venner med naboerne her. Det kan nemlig gøre, at I kan hjælpe hinanden og her bliver hunden relevant. For hvis der er nogle, som bor der til daglig kan det være, at I kan deles om hunden. Når I er i byen kan jeres naboer tage sig af den søde hund og på den måde slipper I for dårlig samvittighed.

Man kigger efter hinanden når man har hund

Har man set hundeejere møde hinanden har man helt sikkert set hvordan de kan være meget gode venner. Det kan være imponerende at se hvor hurtigt de har noget til fælles og det er helt tydeligt. På samme måde er det når to cykelentusiaster møder hinanden.