3FN

En af Danmarks voksende virksomheder er Profillageret

Et indblik i Profillageret, en af Danmarks voksende virksomheder?

cas2

En industri i vækst

En af de danske industrier der er ved at se en rigtig stor vækst er netop salget af profiler. Dette lyder måske lidt absurd ”hvad er en profil overhovedet?” og ”hvem har egentlig brug for det?” Men det er netop spørgsmål som disse, der gør sig gældende for flere, af verdens største industrier. Ser du, for at verden hænger sammen og alting kører som det skal, er der virkelig meget som man ikke lægger mærke til, som skal til ind under ”motoren” for, at alting netop kan køre som det skal. Det kan for eksempel være mejerimaskineri, som måske lyder rigtig niche men på samme tid er hamrende indbringende, fordi selvom mælk er så billigt, er der virkelig en overordentlig stor sum penge, at hente i det.

Min pointe er, at profiler måske lyder lidt kedeligt ”hvad er de overhovedet?” Lad mig sige det til dig, det er de ting, som sørger for, at dine vinduer ikke smadrer ind i sig selv hver gang du lukker dem. Du har måske lagt mærke til, at vinduer altid har et lille lag gummi eller plastik for at beskytte sig selv? (netop også samme årsag de ikke siger ”KLAK” når du lukker dem), det er profiler. Nu tænker du uden tvivl ”men er der virkelig så mange penge at hente i det?” og så spørger jeg bare dig om, du nogensinde har overvejet hvor mange vinduer der egentlig er. Det lyder måske lidt selvindlysende, men det er først når det går op for en, hvor mange vinduer vi har, at denne industri pludselig bliver mere lukrativ, og pengefyldt. Det bringer os så til næste del. Diskussionen af denne virksomhed som er ved at være en af de fremtrædende danske virksomheder på dette felt, Profillageret.

En profil af Profillageret

På trods af navnet som uden tvivl er hovedfokusset ved denne virksomhed, så er de faktisk vokset til en størrelse der tillader dem, at tage sig af meget mere end ”blot” profiler. Ja, Profillageret er faktisk nået til en størrelse, hvor de sælger mere eller mindre alt, der har med profiler, fenderlister, sikkerhed, lydisolering at gøre, og det er kun begyndelsen. Deres rødder gør, at de altid sørger for at tage sig af alle kunder, små såvel som store. Og når jeg siger store, mener jeg meget store. Der er næsten ikke en ordrestørrelse som Profillageret ikke kan tage sig af, og det er noget, man må tage hatten af for. Men det er på samme tid ikke som om, at de har glemt de ”små folk”, for de tager sig af både private individer såvel som store kunder som var de det samme. Det er en service der mangles i stor stil hos mange virksomheder i dag, og det er inspirerende at se en virksomhed som denne leve op til den standard. Så hvis du er på udkig efter noget der har bare lidt med profiler at gøre, så overvej denne dejlige danske virksomhed, som jeg tror uden tvivl vil blive en national stolthed i fremtiden.