3FN

Industrivask: Sådan vælger du de rigtige maskiner

cas2

Står du med en virksomhed, som til dagligt eller ugentligt kører mange vaske arbejdstøj igennem? Så kan det betale sig at investere i udstyr, som kan håndtere hyppigt brug og høj vægt. At få fat på en god vaskemaskine og tørretumbler til industrivask, som kan sørge for, at hygiejnen er i top, kan også være med til optimere driften i din virksomhed. Der er god mulighed for at finde det rette til jeres behov. Få et indblik i emnet, og læs mere her!

Hvor stor kapacitet skal de kunne køre?

Der er stor forskel på, hvor mange kilo vasketøj vaskemaskinen kan tage sig af, og hvilken størrelse den har. Er det f.eks. kun en begrænset mængde vask, kan du måske nøjes med at finde en af de mindre modeller. Står du derimod både arbejdstøj, håndklæder, sengetøj, duge og lignende, som skal igennem vaskemaskinen og tørretumbleren, kan det hurtigt kræve en større type. Det er nemlig ikke alle vaskemaskiner og tørretumblere, der kan klare en høj kapacitet, og derfor kan det være en god idé at overveje, om I har det rigtige vaskeri-setup til jeres industrivask med den kapacitet, I har behov for. Det kan nemlig tage lang tid, hvis I er nødt til at køre flere vaske efter hinanden hver dag.

Hvilke funktioner har I behov for?

Udover størrelsen varierer de forskellige funktioner og brugersystemer også fra model til model. Det kan betale sig at undersøge, om den har et brugervenligt design, om hastighederne skal kunne ændres, om den skal tilbyde flere sprog, og generelt hvilke indstillinger der er behov for.

Der er desuden nogle vaskemaskiner og tørretumblere, som kan blive integreret med en form for betalingssystem. Det er en funktion, som kan være relevant, hvis du f.eks. kører et vaskeri eller vil stille vaskeri til rådighed mod betaling for beboere i en lejlighedsbygning.