3FN

Ting du bør overveje og vide inden en juicekur

På jagt efter juice kur vægttab opskrifter så læs med her

cas2

Overvejer du at kaste dig ud i en juicekur? Der kan være flere grunde til, at folk vælger at prøve en juicekur af. Den hyppigste grund er nok, at folk tager en juicekur i forbindelse med et vægttab. Der kan være nogle, som fristes til at tro, at en juicekur kan være svaret på de overflødige kilo. Desværre kan en juicekur nok aldrig blive hele løsningen på et ønsket vægttab, med det kan muligvis hjælpe en sundere livsstil på vej. En anden årsag til at tage en juicekur, kan være fordi, man ønsker at udrense sin krop for alle mulige affaldsstoffer, e-numre og så videre. Her kan en juicekur være yderst gavnlig og resultere i en mærkbar forskel efterfølgende, da det kan være med til at nulstille kroppen så at side. Hvis du er nysgerrig på at vide mere om, hvad en juicekur er, eller hvis du overveje at give det en chance, så kan du eventuelt tage et smut forbi Juicekuren.dk, hvor du kan læse en masse om emnet.

Opskrifter som kan benyttes under en juicekur

På hjemmesiden, som der er blevet linket til i afsnittet ovenfor, finder du blandt andet eksempler på en masse forskellige bøger, der handler om juice. Inden for de seneste år er det blevet meget populært at juice sine grøntsager og sine frugter, og i den forbindelse er der også blevet udgivet adskillige bøger, som på den ene eller anden måde berører emnet. Nogle bøger har for eksempel fokus på grøntsagerne, og præsenterer en masse forskellige bud på, hvordan du kan sammensætte dine grøntsager til en velsmagende og lækker juice. Andre bøger dækker lidt bredere i deres indhold, og præsenterer måske både opskrifter på juice samt opskrifter på smoothies. Endvidere har nogle bøger fokus på juice, som et redskab til vægttab, og sætter derfor juice i relation til vægttab, mens andre bøger i højere grad fokuserer på juicekur som værende en metode til udrensning og afgiftning af kroppen. Der er så at sige bøger målrettet til alle, uanset hvilket motiv man har bag sin interesse for juice og juicekur.

Overvejelser inden en juicekur

Inden du påbegynder en juicekur er der flere ting, som du bør overveje. Først og fremmest må du overveje, hvilken juicemaskine du ønsker at investere i. Der findes mange forskellige maskiner, som varierer i både priser og funktioner. I større discountbutikker kan maskinerne findes på tilbud til omkring 500 kroner, mens de i den høje prisklasse kan koste flere tusinde kroner. Ligeledes bør man overveje, om maskinen skal være en slowjuicer. En slowjuicer presser grøntsagerne og frugterne langsommere, hvorved man bevarer flere af vitaminerne og næringsstofferne fra råvarer, samtidig med at der går mindre til spilde. En anden ting, man også bør overveje er, hvor længe juicekuren skal være. Det kan være hårdt at være på juicekuren, især i begyndelsen, hvor man højst sandsynligt vil mærke både sult, træthed og et reduceret energiniveau. Derfor kan det hjælpe ens egen motivation, hvis man fra start af ved, hvor lang tid man skal kunne holde ud.