3FN

Med en kuffert med 4 hjul slipper du for at slæbe

Med en kuffert med 4 hjul slipper du for at slæbe

cas2

Skal du på en eller anden form for storbyferie, hvor du ved, at der vil være asfalteret og hvor du skal gå meget så er det eneste rigtige at købe en kuffert med 4 hjul da det bare gør det så meget nemmere for dig at rulle rundt med din kuffert. Og desuden er sådan en altid let at håndtere med sine fire hjul da du ikke behøver at bruge kræfter.

For mange år siden så var den eneste type taske du kunne tage med på rejse en stor kuffert som du var nødt til at bære i ét eneste håndtag. Dette kunne være meget tungt og hvis du ikke var så stærk så var det muligvis sådan, at du slet og ret var tvunget til at blive hjemme da du ikke kunne løfte så tung en kuffert. Først meget senere skulle det vise sig at en kuffert med 4 hjul var det bedste. For dernæst blev en rygsæk opfundet. Den blev især brug af mennesker, som var ude i bjergene, og som derfor havde mere gavn af at bruge musklerne i ryggen til at bære rundt på sin taske.

Men senere fandt man ud af, at jorden også var en rigtig udmærket hjælper til at få transporteret ens ting. Det erkendte man og dernæst blev den kuffert med 4 hjul opfundet, som rigtig mange gør brug af i dag. Faktisk var det dog sådan, at det ikke var en kuffert med 4 hjul som var den første smarte form for kuffert, som blev opfundet. Først var det nemlig sådan, at man opfandt en kuffert som ikke havde mere end to hjul og den var helt anderledes. Den krævede, at man brugte væsentligt færre kræfter end man gjorde hvis den slet ikke havde hjul, men der var dog fortsat lang til den komfort, som man tidligere skulle føle med en kuffert med 4 hjul.

I østen startede man med en kuffert med 4 hjul

For mange år siden var det kun meget få mennesker i denne del af verden, som kom spadserende med en kuffert med 4 hjul. Her var man nemlig lidt sent på den og det er kun for nyligt, at denne nye form for kuffert er blevet opfundet. Faktisk vil man stadig, hvis man for eksempel tager i lufthavnen eller et andet sted hvor der er mange, som transporterer sig selv finde folk, som bruger en kuffert med blot et par hjul.

Hele denne dille med en kuffert med 4 hjul startede i østen, hvor man så folk ankomme her til landet med disse kufferter, som nærmest fløj hen over jorden. Det var tydeligt, at disse mennesker ikke skulle bruge så meget som en eneste muskel for at få deres kuffert frem. Det er dog klart, at en kuffert med 4 hjul er bedst at bruge i en storby eller et sted, hvor man ved, at der er asfalteret og ikke for eksempel er for meget græs og mark.