3FN

De tre bedste grunde til at låne online

cas2

Har du brug for at låne penge, er der flere forskellige muligheder at vælge imellem. Alt afhængigt af hvad du skal bruge pengene til, er der forskellige lånetyper, du kan benytte dig af. Men en af de første beslutninger, du skal træffe er, hvor du vil låne pengene henne. Vil du benytte dig af en bank, eller vil du måske låne pengene online. Mange danskere vælger et online lån, når de mangler penge nu og her. Og det er der mange gode grunde til. Her får du de tre bedste af dem.

1. Det er nemt og hurtigt

Først og fremmest er det både nemt og hurtigt at låne penge på nettet. Det er komfortabelt, fordi du kan indgå låneaftalen hjemme fra sofaen uden at skulle lave en masse papirarbejde. Det er hurtigt i den forstand, at der er meget kort fra tanke til handling. Har du besluttet dig for at låne penge, kan du gøre det med det samme, og du kan oven i købet gøre det med kun ganske få klik.

Den hurtige låneproces er utvivlsomt en af de absolut største fordele ved online lån. I praksis foregår låneprocessen ved følgende enkle steps:

 

  • Klik dig ind på låneudbyderens hjemmeside.
  • Udfyld låneansøgningsskemaet med dine grundlæggende oplysninger.
  • Angiv hvilket beløb du ønsker at låne og lånets løbetid.
  • Afsend låneansøgningen ved hjælp af NemID.
  • Modtag låneaftalen fra låneudbyderen.
  • Godkendt aftalen. Du vil herefter have det lånte beløb disponibelt på din konto efter kort tid. Mange låneudbydere tilbyder det lånte beløb udbetalt inden for 24 timer.

2. Du kan selv have meget indflydelse på lånets udformning

Som nævnt i gennemgangen af låneprocessen ovenfor kan du selv være med til at afgøre lånets løbetid. Dette er en af de faktorer, du kan være herre over, når du indgår en låneaftale online. Lånets løbetid kan betyde ganske meget idet, løbetiden blandt andet kan afgøre, hvor stor den månedlige ydelse er og hvor længe, du vil være i gæld. Hvilken løbetid du kan vælge, afhænger blandt andet af, hvilken online lånetype du vælger. Der findes nemlig flere forskellige typer af online lån. De fleste har med al sandsynlighed hørt om kviklån, som for mange synes at være et synonym med online lån. Det er dog ikke tilfældet i virkeligheden, da kviklån blot er en enkelt af de online lånetyper, der findes. Eksempelvis kan nævnes realkreditlån og forbrugslån, som begge også er online lånetyper.

3. Du kan låne online, hvis du ikke kan låne i banken

En af grundene til at online lån er blevet så populære som de er, er sandsynligvis at de er tilgængelige for flere mennesker, end et banklån som regel vil være. Det skyldes, at der stilles færre krav til låneren. Som låner har du mange forskellige online lånemuligheder, som passer til en hel række af forskellige situationer og scenarier. Er du eksempelvis registreret i RKI, vil du altid opleve, at din anmodning om et lån vil blive afvist i banken. Men det er muligt at finde online låneudbydere, som tilbyder lån til kunder, der er registreret i RKI.