3FN

Finans_penge

Lån penge når som helst, hvor som helst

cas2

Det har aldrig været nemmere og mere sikkert at låne penge, end det er i dag.

Du kan låne penge uanset hvem du er, og uanset hvor du er. Du kan tage kviklån, også kaldet sms-lån, og få pengene på meget kort tid. Lyder det ikke godt?

Hvor mange penge kan man låne?

Man kan låne helt ned til små 1.000 kr. hvis det er det, man står og mangler. Forbrugslån er de mest populære, da de ofte drejer sig om mindre beløb, der kan betales af i løbet af nogle måneder. Hvis du låner store beløb, kan det tage lang tid at betale dem af.

Hvad skal man vide inden man tager et kviklån?

Du skal kun låne penge, hvis du faktisk mangler penge. Det anbefales at vide præcist hvad man vil bruge pengene til, inden man tager et lån. Det er også vigtigt at vide med sig selv, at man kan betale pengene tilbage med renterne oven i. Sæt dig ind i renterne og hvor meget du skal betale tilbage, inden du ansøger om lån.

Finans_penge

Hvem kan låne penge?

Du skal være over 18 år for at låne. Nogle steder skal du være ældre. Mange lånere låner ikke penge til folk der er registreret i RKI. Opfylder du disse to krav kan du låne penge rigtig mange steder.

Hvad kan man låne penge til?

Låneren blander sig ikke i, hvad du har tænkt dig at bruge dine penge på, men her er et par bud på nogle ting du kan låne penge til, som ikke blot gavner dig med det samme, men også gavner dig på længere sigt.

Lån penge til et kørekort

Man kan komme meget længere hvis man har et kørekort. Det koster ikke ret meget at tage et kørekort, når man tænker på, at det holder stort set hele ens liv. Det kan godt betale sig at få taget sit kørekort hurtigst muligt. Hvis man ikke har pengene til det, så kan man låne til et kørekort og derved åbne op for flere muligheder, der kommer i forbindelse med at have kørekort.

Lån penge til en brugt bil

Hvis du har et kørekort, men ikke har en bil, så kan du låne penge til en brugt bil. Du kan godt finde en god brugt bil til 50.000 kr., hvis du har mulighed for at låne dette beløb. En bil giver mere frihed, så i sidste ende ville du låne penge til at få mere frihed, hvilket er en stor belønning og en god investering i dig selv.

Finans_penge_bil

Lån penge til en ny computer

De fleste af os har allerede en computer, men har du brug for en ny, og ikke står og har pengene ved hånden, så fortvivl ej, lån og få pengene hurtigt, i løbet af få dage. I den moderne tid vi lever i, er det nødvendigt at eje en god computer, og en god computer kommer til at holde i mange år. Vær dog omhyggelig med at finde den rigtige computer for dig, inden du låner penge til den.

Lån penge til en kondicykel

I de kolde måneder kan man let få spist lidt for meget og dermed blive lidt rundere end man har lyst til. Løsningen til dette problem er at købe en kondicykel (eller andet træningsgrej) til hjemmet, som du kan bruge dagligt og holde dig i form. Det kan også være, at du er en travl person, som ikke har tid til at tage i fitnesscentret eller tage ud og løbe.

Du sparer meget tid ved at have noget godt træningsudstyr derhjemme. Du skal ikke vente, til det rette tidspunkt kommer med at forbedre din sundhed – heller ikke, hvis du ikke har pengene nu og her. Det er vigtigt at prioritere dit helbred. Et lån til en kondicykel eller andet sundhedsfremmende er en god investering.