3FN

Omega ure har høj klasse

cas2

Er du udkig efter et nyt ur, og skal det være af høj klasse, så er det oplagt at kigge efter et omega ur. Så får du nemlig garanti for høj kvalitet.

Omega ure

Som mange andre urvirksomheder har også Omega hjemme i Schweiz. Her blev urfabrikantet grundlagt i 1848 af Louis Brandt, og har siden udviklet sig til et af de førende urmagere i branchen på verdensplan. Med Omega ved du at du får håndværk af høj kvalitet. Du får et ur, der fungerer i særklasse og med stor præcision. Men ud over et velfungerende ur, så får du med Omega også lækkert design, der gør sig rigtigt godt på armen ved langt de fleste lejligheder.

Fantastisk branding

Omega har opnået deres position via en fantastisk branding og markedsføring gennem rigtig mange år. Omega har været rigtig gode til at placere deres ure på armen af personer, der har haft stor indflydelse. De har med andre ord brugt influencere før begrebet blev kendt. Omega har siden de olympiske lege i Los Angeles i 1932 været officiel timekeeper ved legene. Et tiltag der har sikret enorm synlighed. Da Neil Armstrong i 1969 som første menneske satte sin fod på Månen, var det med et Omega ur på armen. Billeder der gik verden rundt og fortsat gør det. Omega har sidde på armen af den verdensberømte James Bond i de berømte film om den fiktive agent. Tidligere præsident og ikon i USA John F. Kennedy har båret et Omega ur. Det samme har verdens måske mest berømte sanger Elvis Presley, Kinas ikoniske grundlægger Mao Zedong samt den verdensberømte skuespiller George Clooney.

Hvorfor vælge Omega

Hvis du spørger dig selv om hvorfor du skulle vælge et Omega ur som dit nye ur. Men det skal du, fordi du får et lækkert stilrent look, du kan få til at passe til rigtig mange lejligheder. Du får helt suveræn præcision, hvilket der garanteres med en chronometer-certificering. Du får med andre ord et fantastisk kvalitetsdesign til en skarp pris, og et ur der holdet hele livet.

Den berømte seamaster

Uret Omega Seamaster er blandt de mest kendte ure i verden. Det blev kendt som det første vandtætte ur, da det blev lanceret i 1926. Med tiden blev det en del af ekspeditioner blandt dykkere over hele verden og så sent som i 2019 var uret med, da der blev sat verdensrekord med det dybeste dyk nogensinde.