3FN

Renovationsprojekter i fremtiden?

cas2

Hvis du står og drømmer om at få foretaget renovationer eller huslige projekter i den nære fremtid, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig en hurtig gennemgang af nogle af de projekter, som lokale håndværkere kan være behjælpelige med.

Elektriker

Langt de fleste kender til en elektrikers arbejde. Det handler om strøm og strømføring i langt de fleste tilfælde, men der kan også bydes på el-tjek, netværksløsninger og lignende. Måske du ønsker at få omlagt al din strøm til grøn el, så du kan være med til at hjælpe miljøet og spare på elregningen? Det kan elektriker hjælpe med.  Ligeledes kan en elektriker sørge for generel el renovering i huset. Hvad end du derfor står og mangler en lokal elektriker Maribo, eller et helt andet sted, så tag kontakt allerede i dag, og se hvordan du kan få hjælp!

Tømrer

Der er næsten ikke det, en tømrer ikke kan – inden for rimelighedens grænser naturligvis. Ønsker du at få lagt ny terrasse i haven, så kig ikke længere end MP byg. MP byg er din tømrer i Nordsjælland i hvert fald, og kommer du andre steder fra, kan du med garanti også finde en tømrer, der kan hjælpe dig med lige det projekt du er interesseret i. Projekter, hvor en tømrer kan være behjælpelig, rangerer alt fra lægning af nyt tag, lægning af nye gulve, facaderenovering og til opsætning af vægge og lofter, så det er kun fantasien der sætter grænser!

Anlægsgartner

Ønsker du mere gjort ved det udendørs end det indendørs, så er det måske i stedet en anlægsgartner, du bør tage fat i. Her kan du få kompetent hjælp til at planlægge og anlægge en have, som du i mange år kan være godt tilfreds med. Du kan yderligere specificere krav til indhold eller fravælgelse deraf, så du får en have præcis som du vil!