3FN

Sådan får du en skarp hjemmeside

cas2

Når du skal have en hjemmeside, er det nødvendigt med en række ting. Internettet er ikke længere helt nyt, og der er blevet sat visse standarder, du vil blive holdt op til. Rod, blandede fonte, dårlige farver og ringe grafik er nogle af de ting, der kan vende potentielle læsere eller klienter væk.

Læs med herunder for at lære om, hvordan du får den skarpest mulige hjemmeside.

Et ordentligt feed

Når du skal lave en hjemmeside, vil du altid have et feed. Dit feed er det indhold, der er på din hjemmeside – uanset om det er eksempler på dit arbejde, blogindlæg eller varer, så har du et feed.

Dit feed skal være tydeligt og forståeligt, og det skal være klart sat op, så alt er til at finde. Ved en vare vil det for eksempel være vigtigt at pris, beskrivelse og detaljer er nemt og brugervenligt at finde, mens et blogindlæg gerne skal have udgivelsesdato og forfatter fremme.

Det er nemt at finde ud af, hvordan dit feed bliver pænt. Kig på andre sider af samme type som din og se, hvilke er nemmest at finde rundt på. Brugervenlighed er vigtigt.

Det generelle design

Din side skal være nem at navigere; det skal være tydeligt, hvordan man finder forsiden og de ting, din hjemmeside skal levere. Med et ordentligt webdesign er dine kontaktinformationer og det, du tilbyder, nemt at finde.

Webdesign går også ud på, at alting skal være sat pænt op. En hjemmeside skal være til at navigere, og blog, referencer, varer eller andet skal være til at finde. Tingene skal ikke være rodet sammen, og farver skal helst ikke ødelægge hinanden.

Du kan få masser af hjælp til webdesign og design af hjemmeside på nettet, og der er mange sider, der hjælper dig godt på vej med at få din egen.