3FN

Skydedøre

Skydelåger gør sit comeback i boligen

cas2

Pladsmangel er et problem i små lejligheder og værelser. Det kan være besværligt at få et skab til at passe ind på den trænge plads, da de store låger svinger ud i lokalet, og skabet tager gulvpladsen. Men her kan skabe med skydelåger hjælpe dig. Tag inspiration fra Asien, hvor de små lejligheder ofte bruger skydedøre og låger. Gem skabet ind i et hulrum i væggen eller stil det op ad en væg.
For ud over at være praktiske og pladsbesparende, kan de laves, så de passer ind i din indretning og til dit behov.

Indret hjemmet med et skab med skydelåger

 

Når man bor i en lille bolig, bliver det hurtigt et problem at finde plads til alle sine ting. Nogle finder det problematisk at finde plads til alt sit tøj og andre accessories.
Garderobeskabe er ofte en pakkeløsning, og man får et prædefineret skab, der aldrig er helt perfekt. Skabe med skydelåger kan indrettes, så indholdet er tilpasset ens behov. Det vil sige at man i det samme skab kan have skuffer, hylder og en garderobestang, hvis det altså er det, man ønsker.
Hvis det i sig selv ikke er nok til at imponere, kan man også selv bestemme hvordan skabet skal se ud udenpå. Man kan blandt andet vælge mellem metal og træ, og derudover er der også en regnbue af farver og udtryk, man kan give lågerne.
Nogle vælger at have et spejl udenpå garderoben, så outfittet altid kan sidde lige i skabet. Man kan også vælge at gøre en af de yderste låger magnetiske, så der kan hænges billeder eller noter derpå.
Derudover kan man have forskellige farver og materialer på de forskellige låger, og man behøver ikke nøjes med to, hvis man gerne vil have flere. De forskellige elementer i skabet kan gemmes væk bag forskellige låger. Så hvis man vil have adgang til en bestemt del af skabet, behøver man ikke skubbe en stor låge, men derimod netop den lille låge, der dækker det element. Nogle vælger også at have en enkelt låge og bruge den ene side til opbevaring, og den anden til udstilling af billeder og nipsting.

Skydedøre

Gem tingene væk bag glidende døre

 

Skabe passer i alle typer og størrelser rum, men det gælder om at indrette så man udnytter pladsen bedst.
Der er mange muligheder for hvordan selve skabet skal se ud, men det er også relevant at kigge på hvor det skal være i boligen.
Nogle vælger at bruge en del af væggen i et smalt lokale på en væg og udnytter højden i rummet, så der pludselig kommer meget opbevaringsplads på et lille areal. Andre vælger at bygge dem ind i vægge, så de ikke fylder ud i rummet.
Alt efter hvad man vælger at gøre, er indholdet også relevant. Skal skabet være i soveværelset, er det måske en god idé med hylder og skuffer til sengetøj. Eller skal det bruges til overtøj og garderobe, er en garderobestang et oplagt valg. Nogle vælger også at bruge et skab med skydelåger som TV-bord, så de kan gemme film og spil derind.

Find mere information

Skydedøre

Der er rigeligt inspiration at finde om skydelåger på internettet. Diverse bloggere og indretningsguruer har fået øjnene op for de geniale løsninger man kan få. Og hvor det før i tiden kunne være svært at finde skydelåger i fysiske butikker, er det nu ikke et problem længere, da mange har valgt at bringe det i deres sortimenter.
Find blandt andet mere inspiration her: Skab med skydelåger.

Her kan du få masser af hjælp og inspiration omkring hvilke typer skydelåger der passer netop til dine skabe.