3FN

Sokker i lange baner

cas2

Sokker i lange baner og i alle farver og størrelser. Sokker er bare ikke til at komme uden om. Vi bruger dem hver eneste dag. Vi bliver rigtig trætte af dem når de rejser til sokkeplaneten og vi igen skal ud at købe nye.

Leder du efter billige sokker – Klik her!

Sokkeplaneten har magnetiske kræfter

Sokkeplaneten må simpelthen have magnetiske kræfter. Det sker bare så tit at to ens sokker ryger til vask og kun en kommer tilbage. Der må være trylleri eller magnetisme med i spillet. Hver gang det sker er det ensbetydende med indkøb af endnu et par sokker. I sjældne tilfælde kan de ske at to ulige sokker godt kan passe sammen og et nyt par kan dannes. Men det er mere undtagelsen end reglen. Sokkeplaneten har magnetiske kræfter som stjæler sokker hver eneste dag.

Du kan overveje at lære at strikke sokker selv

Hvis du er træt af sokkeplaneten og dens magnetiske kræfter, kan du overveje at lære at strikke sokker. Sjovt nok virker det som om sokkeplanetens magnetiske kræfter ikke virker særligt godt på hjemmestrikkede sokker. I hvert fald ikke lige så godt som på sokker der er lavet på en fabrik. Om det er fordi vi passer bedre på hjemmelavede ting end ting som bare er røget ned i kurven under indkøb, det er svært at svare på.

Mange par sokker

Under alle omstændigheder har vi jo brug for sokker. Vi vasker ikke hver dag, så vi har faktisk brug for mange par sokker. Når halvdelen er røget til sokkeplaneten, ja så begynder det at knibe. Selv om vi når at vaske inden beholdningen slipper op, er der jo ingen garanti for at der kommer hele par ud af maskinen, så vi er også nødt til at have et par eller to i reserve. desuden kan vi jo godt finde på at bruge to par på en gang, hvis det er koldt.

Sokker er lige som underbukser, noget vi tager rent på hver dag. Det betyder rigtig mange par sokker til hver eneste person. Halvdelen ligger jo allerede i vasketøjskurven og ingen ved hvor mange der er efter vask.