3FN

lån

Start til din fritidsinteresse

cas2

Efteråret er godt i gang, og de fleste sportsgrene starter igen efter sommerferien. Inden man melder sig til en aktivitet, bør du finde ud af, hvilke interesser du har dig. Der findes mange aktiviteter som fodbold, håndbold, volleyball, bordtennis og almindelig tennis. Dog findes der mange flere sportsgrene end ovennævnte, men det er ikke sikkert det er noget for dig. Overvej hvilke interesser du har, og hvad du gerne vil gå til.

Gå til skydning

Drømmer du om skydning, og fart over feltet? Så bør du starte med at gå til skydning på en lukket skydebane. Her har du mulighed for at sigte efter en genstand. Oftest er det papskiver man skyder på, hvorpå der også er pointtæller. Hvis man går til skydning, er det i de fleste tilfælde et luftgevær man skyder med. Inden din opstart, er der i de fleste skydeklubber, mulighed for at låne et gevær.  Så har du mulighed for at prøve det, inden du investere i dit eget. Man kan starte til skydning inden man bliver 18 år, dog kræver det forældreopbakning og forældre tilladelse. Også på lukket skydebaner. Hvis du er nysgerrig på skydning, bør du opsøge den lokale skydeklub. Her kan du få råd, vejledning og prøve det. Du lærer hvordan du skal håndtere våbenet og reglerne indenfor sporten.

lån

Hvordan får man råd til et luftgevær?

Alle sportsgrene koster penge. Dette er ikke en undtagelse, indenfor skydning. Udgifterne består af anskaffelse af gevær, patroner og kontingent. Hvis man ikke har råd til opstarten, kan man heldigvis få hjælp til finansiering. Med https://laan-penge.nu/ har du mulighed for at komme i gang, med det samme, eller når du har fundet ud af om skydning er noget for dig.

Værd at vide

Uanset om du vil gå til skydning, eller bare anskaffe dig et luftgevær, må du ALDRIG skyde på hverken dyr eller mennesker. Hvis du vil skyde på dyr, skal du efter loven have et jagttegn. Selvom du har et jagttegn, er det kun på tilladte arealer du må skyde dyr. Skydning af mennesker, siger lidt sig selv, at det er ulovligt.

Du må heller ikke rende rundt med din pistol eller gevær i offentligheden. Hvis du vil anvende en pistol lignende type, i stedet for et luftgevær, skal du være klar over at udseendet på disse maskiner, ligner en rigtig pistol, så tænk dig om.