3FN

Tænk bæredygtigt – Tag cyklen

cas2

Kunne du også godt tænke dig at træffe mere bæredygtige valg i hverdagen? Så er det nu du skal begynde at cykle på arbejde. Mange gange har vi brugt undskyldninger, som at det er for hårdt eller at vi ikke har lyst til at møde svedige på arbejde. Men nu hvor elcyklen er kommet, kan vi hurtigt komme frem og tilbage, uden at benene skal gøre alt arbejdet.

Fordelene ved at cykle på arbejde

En del vælger stadig at tage bilen på arbejde, trods der i de fleste tilfælde ikke er længere end man kan hoppe på cyklen – og med en elcykel bliver det endnu nemmere. Selvom vi ikke tænker over det, er der rigtig mange fordele ved at cykle fremfor at køre. Vi kan hurtigt komme udenom den tætte morgentrafik, vi får klaret dagens motion, vi sparer penge på brændstof og vi sikrer en grønnere fremtid. Bestil din elcykel her og vær med til at træffe flere bæredygtige valg.

Sådan fungerer en elcykel

En elcykel er ligesom en helt almindelig cykel, bare assisteret af en motor på el. Denne motor starter når man træder i pedalerne, hvor du får hjælp til at komme frem. Du kan især mærke effekten af motoren, når du kører op ad bakker eller over længere afstande. På den måde bliver cykelturen mere behagelig og mindre fysisk hårdt, fordi motoren hjælper med fremdriften, hvorimod det udelukkende klares af dine bens kræfter på en almindelig cykel. Det eneste du skal være opmærksom på med en elcykel, er at batteriet skal lades op, for at motoren kan fungere og hjælpe dig på din cykelrute.

Så hvis du har kortere afstand til arbejde eller skole, så overvej om en elcykel ikke er en investering værd. Du sikrer både dig selv en sundere livsstil med daglig motion, men også en grønnere fremtid for vores skønne land.