3FN

blækblyant

Højindtægtsfærdigheder, for finansiel frihed

cas2

Især hvis man er ung så handler det om at tilegne sig højindtægtsfærdigheder, hvilket er færdigheder, man kan tjene penge på. Sådan en færdighed kan enten være evnen til at sælge eller at bygge noget værdifuldt, som enten er for en virksomhed eller til private.

Disse færdigheder kan man tit kombinere og bruge til andet end at tilbyde specifikt, hvad færdigheden drejer sig om. Det er tit, at man finder sig selv i situationer, hvor man kan bruge en bestemt færdighed, for eksempel at kunne holde taler. 

Den evne kan bruges til andet end at være en foredragsholder. Komikere, tv-værter og andre med et publikum, benytter sig konstant af deres færdighed til at holdet taler fra talerstolen, scener eller fra noget så simpelt som et plankebord.

skrivemaskine

Tekstforfatning som en beskæftigelse

Tekstforfatning falder ind under det ene emne, som en højindtægtsfærdighed, kan dreje sig om. Nemlig at sælge.

Tekstforfatning er evnen til at sælge på tekst, hvis det er tekstforfatning i en traditionel forstand. 

Du kan tilbyde din ydelse om at skrive tekster til andre, og dermed kan det blive din beskæftigelse at gøre. Du kan for eksempel finde nogen der sælger plankeborde og skrive tekster for dem, hvor du sælger deres plankeborde. 

Udviklingen af hvordan tekstforfattere har arbejdet gennem tiden er meget interessant. De startede med at skrive i hånden, så på en skrivemaskine og i dag på en computer. Denne udvikling har tilladt dem at kunne skrive hurtigere for hver generation.

skriver på computer

Hvordan det ellers kan bruges

Ligesom med at kunne holde taler, kan tekstforfatning bruges til andet end bare at sælge sin ydelse med at skrive tekster. 

Det kan for eksempel bruges hvis du gerne vil sælge et produkt og skal have skrevet andet produkt beskrivelse til dit eget produkt. Den anden anvendelse kunne være, hvis du skulle skrive et blogindlæg, hvor du gerne vil bibeholde læseren.

Du kan bruge din evne til at forfatte tekster, mange steder med mange værktøjer. Du kan for eksempel sidde med et plankebord url og skrive på en gammeldags skrivemaskine.