3FN

stadion

Tag på drengetur til Tyskland

cas2

Står du og er ved at planlægge det næste store road trip med vennerne? Så skal I overveje at slå kursen mod Tyskland! Her er fyldt med spændende steder, som er rige på kultur og byliv – og så er der jo også Bundesliga-kampe fra maj til august, som spilles i hele landet. Der er nok at lave, og I kommer helt sikkert til at køre hjem med oplevelser i bagagen, som I aldrig glemmer.

Store byer og store fadøl

Tyskland byder på mange fede storby. Hamborg og Berlin er dem, som ligger tættest på Danmark, men er I villige til at køre længere, er der både München, Köln og Frankfurt for at nævne de største. Alle de tyske byer har hvert deres særpræg, men fælles for dem alle er et vildt natteliv med en masse forskellige scener. I finder alt lige fra store diskoteker til små hyggelige barer med økodrinks og syret musik i højtalerne. Uanset hvor I vælger at tage hen, kan I dog være sikre på én ting: prisen på fadøl er mere end rimelig, og øl-kvaliteten er utroligt høj.

bmv

I behøver ikke kaste jer ud i de dyrere specialøl, for der er stort fokus på smag og kvalitet hele vejen rundt. Herudover kommer den gode, gedigne mad, I finder i det tyske køkken. Hvis I er mest til moderne mad, er der selvfølgelig rig mulighed for at fylde jer med sushi og brioche-burgere, men Tyskland er altså kendt for at lave verdens bedste pølser med god grund. I kommer i hvert fald ikke til at gå sultne i seng uanset hvad.

Når vi taler om senge, så er hotelpriserne langt lavere end i Danmark, og I kan komme op i rimelig omfattende luksus til relativt lave beløb. Derfor kan I let komme til at bo som konger, hvis I ønsker. Endelig er det selvfølgelig vigtigt, at I kommer frem med stil. I kan jo overveje at leje en BMW e30, som er oplagt at køre de tyske veje tynde i.

hamborg

Oplev Bundesligaen i første række

Tyskland er som bekendt en af de helt store fodboldnationer, så selvfølgelig skal I da opleve en eller flere Bundesligakamp(e), når I er afsted. Bundesligaen er kendt for sit udsædvanelige høje niveau, og hvis I er bare lidt til fodbold, er det umuligt ikke at blive grebet af stemningen til sådan en kamp.

Der er gennemsnitligt 45.000 fans tilstede ved hver kamp, så I kommer til at føle det hele sitre, når holdene kæmper om at gå videre i kampen om at blive Tysklands bedste for denne sæson. Uanset hvem I holder med, er det bare super fedt at opleve en sportsbegivenhed i det omfang! I kan eventuelt planlægge jeres tur sådan, at I kører efter hvor kampene spilles, så I når at få en god portion med. Det er fodbold i absolut topklasse, så der er garanti for, I ikke bliver trætte af at følge med. Og hvem ved, måske får I jer et par nye yndlingshold til samlingen?

Sørg for at købe jeres billetter på forhånd, for de kan hurtigt blive udsolgte. Fodbold er virkelig Tysklands nationalsport, så tomme stadioner er et meget sjældent syn. Her kan du få gode råd til turen, så I har bedst mulige forudsætninger for at arrangere jeres næste eventyr. Det hele skal jo helst glide, så I kan fokusere på drengehyggen!