3FN

Vigtigheden af velsmurte komponenter

cas2

Som virksomhed i industrien har I formentlig helt styr på, at maskinerne helst skal køre som smurt. Og netop smøredelen er vigtig. Mange maskiner har behov for centralsmøring og smøring af vigtige komponenter, for at de kan køre ordentligt. Det kan også være, I har behov for reservedele til centralsmøring. Det er alt sammen noget, I kan læse meget mere om her, ligesom I kan se, hvor I kan få fat i de dele, I har behov for.

Selve smøresystemet skal gerne køre godt. De fleste maskiner har automatiske smøresystemer, men det er et system, der er i gang i flere timer hver eneste dag. Dermed er der altså også en vis risiko for, at der er dele, der bliver slidt – og hvis det er tilfældet, står I måske pludselig i en ærgerlig situation. Heldigvis er det typisk nok at få skiftet dele ud, frem for at hele maskinen skal skrottes.

Reservedele på nul komma fem

Har I en maskine, I faktisk helst ikke kan undvære, som er begyndt at klage? Heldigvis kan en stor andel af reservedelene til centralsmøringen sendes samme dag, så I kan have dem i morgen – eller nærmeste hverdag. Det gør, at I kan planlægge jeres produktion, uden der går alt for meget tid til spilde ved at vente på de dele, I har behov for. Det er i sidste ende med til at undgå produktionstab.

Måske I ikke er helt sikre på, hvad det egentlig er for dele, der er kompatible med jeres maskiner. I kan med fordel tage et kig i reservedelskatalogerne, hvor I både kan se de dele, der kan afsendes med det samme, samt mere komplekse dele. De dele, der har hurtig afsendelse, er altid på lager – og det er altså nogle af de mere typiske reservedele, I kan få brug for. Læs meget mere om det på hjemmesiden.