3FN

Den perfekte gave til ham eller hende er et gavekort

Den perfekte gave til ham eller hende er et gavekort

cas2

Et gavekort er den perfekte gave, og det kan gives til alle i alle anledninger – jul, fødselsdag, fars dag eller mors dag osv. Det kan sommetider være svært at finde en god gave, og man ender hurtigt med at købe et eller andet, som man egentlig ikke er sikker på, om personen nu også kan bruge. Med et gavekort undgår du, at han/hende, som gaven skal gå til, bliver skuffet. Du kan finde inspiration på nettet. Se mere her.

Gavekort til kvinder

Hvis du leder efter et gavekort til en kvinde, er der mange muligheder. Der er eksempelvis den mest oplagte, nemlig et gavekort til en tøjbutik. Tøj bliver kvinder altid glade for, og med et gavekort er det nemmere for begge parter: Du behøver ikke stå i butikken og gætte størrelser, og hun behøver ikke besværet med at bytte varer, der ikke passer. Eller du kan købe hende et gavekort til beauty-produkter. Beauty-produkter til kvinder kan være en kompliceret sag, hvis man, som de fleste mænd, ikke ved ret meget om den slags.

Selv som kvinde, der køber gave til en anden kvinde, kan det være besværligt. Det er meget individuelt hvilke mærker, man er til. Med et gavekort bliver det meget nemmere at give den rigtige beauty-gave. Hvis du synes, det er lidt for kedeligt med et gavekort til tøj eller makeup, så er der også andre muligheder. Du kan nemlig give din veninde, din kæreste, din datter etc. et oplevelses-gavekort. Det kan være et hotelophold for to, en middag eller et wellness-ophold. Det vigtigste er, at du vælger noget, som du kunne forestille dig, at din kvindelige gavemodtager kunne være interesseret i.

Gavekort til mænd

Gaver til mænd er altid en kompliceret sag, men du behøver ikke at gå i panik. Når først du har set gavekort-mulighederne, bliver det en hel del nemmere. Du kan altid købe ham et gavekort til tøj, men det er ikke alle mænd, der er lige interesseret i den slags. Hvis ham, du skal købe gave til, er en sporty og aktiv mand, kan gavekortet gå til en sportsbutik. Det kan være, han mangler nyt sportstøj eller flere håndvægte. Det ville heller ikke være helt ved siden af med et gavekort til en parfumebutik, så længe det givne sted også sælger mandeparfumer.

Leder du efter oplevelser at give ham? Hvad med noget lækkert mad? Man siger jo, at vejen til en mands hjerte går gennem hans mave. Du kan både købe ham et gavekort til det søde og det salte køkken, alt efter om han er til fine kager eller saftige bøffer.  Det kan også være, han interesserer sig for en eller anden sport såsom fodbold eller håndbold. Hvis du vil have ham til at storsmile, når han ser sin gave, så skal du give ham et gavekort til at overvære en kamp. Til den knap så sporty, men mere kulturelle type, kan du købe et gavekort til iTunes, så han kan downloade sine yndlingssange, yndlingsbøger eller yndlingsfilm.